Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Building Change

Sinds 2014 werkt FMS met Partos en Woord & Daad samen om beleidscoherentie voor ontwikkeling in Nederland stevig op de kaart te zetten. Samen pleiten we voor eerlijk Nederlands beleid, dat geen negatieve impact heeft op ontwikkelingslanden. Duurzame ontwikkeling “at home and abroad”, zowel economisch, sociaal en ecologisch. We streven naar een eerlijke en ambitieuze uitvoering van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (de SDG’s), onder leiding van een positieve, stimulerende overheid.

 

Om dit te realiseren is samenwerking met veel partijen, zoals bedrijven en financiële instellingen, essentieel. Al deze partijen willen wij bij elkaar brengen op drie belangrijke thema’s: klimaat, financiën en internationale handel. Want hier zijn doorbraken om nodig tot duurzame ontwikkeling te komen. Ons doel? Gezamenlijk een stevig geluid laten horen richting Den Haag, om zo deze doorbraken te realiseren. Meer weten over ons werk binnen Building Change? Bezoek de website!

Doe mee

U kunt actief worden voor de Foundation Max van der Stoel door mee te werken, voor ons te schrijven of door te doneren. Klik hier voor meer informatie.