Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Doe Mee

Doe mee!

Zonder jouw steun kunnen wij onze activiteiten niet uitvoeren. Je kan op verschillende manieren actief worden voor de Foundation Max van der Stoel!

Doneer en betaal mee

Zonder de hulp van onze donateurs kunnen wij onze evenementen, projecten en lobbyactiviteiten niet organiseren. De activiteiten van de Foundation Max van der Stoel zullen zelfs meer dan ooit afhankelijk zijn van uw steun, omdat overheidssubsidies worden verlaagd of zelfs helemaal afgeschaft. Klik hier om te lezen hoe je kunt doneren!

Schrijf mee

Voor de maandelijkse FMS nieuwsbrief en de website zijn wij op zoek naar analyses en kritische artikelen over politieke ontwikkelingen in Oost-Europa, de Balkan, Centraal Azië, het Midden Oosten en Afrika. Je kan bijdrages opsturen naar info(at)foundationmaxvanderstoel.nl.

Werk mee

Kom werken of stage lopen bij de Foundation Max van der Stoel! Wij bieden elk jaar zes stageplekken aan. Daarnaast zijn we ook vaak op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld voor onze jaarlijkse Afrikadag. Klik hier voor meer informatie over werken bij de FMS en actuele vacatures.