Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, bieden wij stageplekken aan. Daarnaast zijn we ook vaak op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld voor onze jaarlijkse Afrikadag.

Vacatures:

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Houd onze socials en deze pagina in de gaten voor nieuwe vacaturemogelijkheden!

Stage lopen bij ons? Zij gingen je voor:

Luna Sent
Liep stage in 2023

Ik heb binnen een korte periode enorm veel opgestoken over o.a. belangrijke internationale ontwikkelingen, het werk van een buitenlandstichting, en het schrijven van artikelen. Ook heb ik FMS ervaren als een erg prettige werkplek met een team dat vol energie, kennis, en ervaring zit. Het team heeft me dan ook erg fijn begeleid, met behulpzame ondersteuning aan de ene kant, maar ook veel vrije ruimte aan de andere kant.

Mathieu Neelen
Liep stage in 2022

 Mijn stage bij de FMS was een leerzame en  boeiende periode. Doordat je dagelijks bezig  bent met de (geo)politieke ontwikkelingen en  actualiteit, ben je eigenlijk continu bezig met  belangrijke onderwerpen bespreekbaar te  maken. Er was een fijne en nauwe  samenwerking met collega’s. Ik heb veel  geleerd over de thema’s, de praktische kant  van het werken voor een internationale  stichting en een geweldige tijd gehad.

Geerke Visser
Liep stage in 2022

 Tijdens mijn stage bij de FMS heb ik geleerd  om verdiepende en opiniërende artikelen te  schrijven over onderwerpen die mij aan het  hart gaan. Ik werd aangemoedigd om mijn  interesse te volgen, maar er was ook goede  begeleiding wanneer ik dat nodig had. Als  stagiair bij de FMS ben je echt volledig  onderdeel van het team. Jouw bijdragen en  ideeën worden serieus genomen
 en er is veel  ruimte voor eigen initiatief.

Sofie Nollen
Liep stage in 2022

 Het FMS-team is jong, gemotiveerd en  ontzettend gezellig; ik voelde me heel snel op  mijn gemak en een waardig onderdeel van dit  team. In (nagenoeg) alle aspecten van het  development-werk van de FMS werd ik  betrokken. Daardoor zie ik deze stage als  een uitstekende mogelijkheid om inhoudelijke  én praktische kennis te vergaren  over ontwikkelingssamenwerking (en  gerelateerde onderwerpen) in Nederland.