Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, bieden wij stageplekken aan. Daarnaast zijn we ook vaak op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld voor onze jaarlijkse Afrikadag.

Op dit moment zijn er geen vacactures. Benieuwd wanneer deze vacatures weer open gaan? Mail dan naar info(at)foundationmaxvanderstoel.nl

Zij gingen je voor:


Sofie Nollen
Stagiair
Development
 Het FMS-team is jong, gemotiveerd en  ontzettend gezellig; ik voelde me heel snel op  mijn gemak en een waardig onderdeel van dit  team. In (nagenoeg) alle aspecten van het  development-werk van de FMS werd ik  betrokken. Daardoor zie ik deze stage als  een uitstekende mogelijkheid om inhoudelijke  én praktische kennis te vergaren  over ontwikkelingssamenwerking (en  gerelateerde onderwerpen) in Nederland.

Mathieu Neelen
Stagiair
Democracy
 Mijn stage bij de FMS was een leerzame en  boeiende periode. Doordat je dagelijks bezig  bent met de (geo)politieke ontwikkelingen en  actualiteit, ben je eigenlijk continu bezig met  belangrijke onderwerpen bespreekbaar te  maken. Er was een fijne en nauwe  samenwerking met collega’s. Ik heb veel  geleerd over de thema’s, de praktische kant  van het werken voor een internationale  stichting en een geweldige tijd gehad.

Geerke Visser
Stagiair
Democracy
 Tijdens mijn stage bij de FMS heb ik geleerd  om verdiepende en opiniërende artikelen te  schrijven over onderwerpen die mij aan het  hart gaan. Ik werd aangemoedigd om mijn  interesse te volgen, maar er was ook goede  begeleiding wanneer ik dat nodig had. Als  stagiair bij de FMS ben je echt volledig  onderdeel van het team. Jouw bijdragen en  ideeën worden serieus genomen  en er is veel  ruimte voor eigen initiatief.