Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, bieden wij stageplekken aan. Daarnaast zijn we ook vaak op zoek naar vrijwilligers, bijvoorbeeld voor onze jaarlijkse Afrikadag.

Vacatures:

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Stage lopen bij ons? Zij gingen je voor:

Yasmin Bijvank

Liep stage in 2023/2024

De FMS is een vlotte en super motiverende werkomgeving, maar ook heel gezellig. Deze stage is een geweldige kans om inhoudelijk en praktisch heel veel te leren over ontwikkelingssamenwerking en het development-werk van de FMS. Ik voelde me betrokken en serieus genomen, waardoor ik me om mijn gemak voelde en in staat gesteld werd veel te leren.

Ype Verhagen

Liep stage in 2023/2024

Ik heb tijdens mijn FMS-stage ontzettend veel geleerd. Aan de ene kant doe je enorm veel kennis op over de landen waarin we werken. Aan de andere kant leer je ook op praktisch gebied veel. Je krijgt veel vrijheid om met eigen ideeën te komen en je te ontwikkelen op gebieden die jij belangrijk vindt. Je bent volledig onderdeel van het team door de fijne samenwerking en goede sfeer.

Timon Driessen

Liep stage in 2023/2024

Mijn stage bij FMS was een periode vol nieuwe ervaringen en inzichten. Je staat dicht bij de politiek en het maatschappelijk middenveld. Dit heeft mij veel tot denken gezet over mijn eigen toekomst. Je houdt je bezig met belangrijke thema’s en leert ontzettend veel over de landen waar we actief zijn. Het is geweldig om onderdeel te zijn van dit hechte team boordevol kennis en energie waar je de vrijheid krijgt om je te verdiepen in onderwerpen die jij interessant vindt.

Luna Sent
Liep stage in 2023

Ik heb binnen een korte periode enorm veel opgestoken over o.a. belangrijke internationale ontwikkelingen, het werk van een buitenlandstichting, en het schrijven van artikelen. Ook heb ik FMS ervaren als een erg prettige werkplek met een team dat vol energie, kennis, en ervaring zit. Het team heeft me dan ook erg fijn begeleid, met behulpzame ondersteuning aan de ene kant, maar ook veel vrije ruimte aan de andere kant.

Mathieu Neelen
Liep stage in 2022/2023

 Mijn stage bij de FMS was een leerzame en  boeiende periode. Doordat je dagelijks bezig  bent met de (geo)politieke ontwikkelingen en  actualiteit, ben je eigenlijk continu bezig met  belangrijke onderwerpen bespreekbaar te  maken. Er was een fijne en nauwe  samenwerking met collega’s. Ik heb veel  geleerd over de thema’s, de praktische kant  van het werken voor een internationale  stichting en een geweldige tijd gehad.

Geerke Visser
Liep stage in 2022/2023

 Tijdens mijn stage bij de FMS heb ik geleerd  om verdiepende en opiniërende artikelen te  schrijven over onderwerpen die mij aan het  hart gaan. Ik werd aangemoedigd om mijn  interesse te volgen, maar er was ook goede  begeleiding wanneer ik dat nodig had. Als  stagiair bij de FMS ben je echt volledig  onderdeel van het team. Jouw bijdragen en  ideeën worden serieus genomen
 en er is veel  ruimte voor eigen initiatief.