Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Politiek café – Verkiezingen in Georgië (met PvdA Roze Netwerk en WECF)

19:30
25-10-2024
Den Haag, Partijkantoor, Stationsweg

Politiek Café – Verkiezingen in Georgië (met FMS, Roze Netwerk & WECF)

Cruciale Georgische parlementsverkiezingen komen er aan. Daarom organiseert de Foundation Max van der Stoel samen met het Roze Netwerk in de PvdA en de WECF een politiek café op vrijdag 25 oktober! 

Samen met Europarlementariër Kim van Sparrentak, onderzoeker Amy Eaglestone en WECF activist Shorena Vashadze gaan we het hebben over de Georgische politieke situatie. We zullen het hebben over de onlangs aangenomen anti-LHBTI wet en de gevolgen voor het Georgische EU-lidmaatschap. Met de parlementsverkiezingen een dag later belooft het erop of eronder te worden voor het land. De avond wordt begeleid door FMS trainer en Roze Netwerk lid Rowdy Boeyink.

Altijd al afgevraagd hoe de Georgische politiek in elkaar zit? En hoe NGO’s en LHBTI activisten in het huidige klimaat hun werk voortzetten daar? Meld je dan snel aan via deze link, kom langs en stel je vragen aan de gasten!

De avond zal in een speciale café opstelling plaatsvinden in het PvdA Den Haag kantoor aan de Stationsweg 10a. Tijdens de inloop vanaf 19:30 zal er koffie en thee zijn met wat lekkers. Na afloop van het gesprek kun je nog napraten met de sprekers en de aanwezigen onder het genot van een drankje en een hapje. 

Meer weten over de FMS, het Roze Netwerk of de WECF, klik dan op de onderstaande links:

https://foundationmaxvanderstoel.nl
https://rozenetwerk.pvda.nl
https://www.wecf.org/nl