Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Steun onze kameraden in Oekraïne! Juist nu de nood zo hoog is.

 

 

 

Beste vrienden,

We zijn allemaal getroffen door de afschuwelijke invasie van het Russische leger in Oekraïne. De beelden gaan door merg en been. Velen hebben aan mij gevraagd wat we kunnen doen om te helpen. Mensen hebben spontaan woonruimte aangeboden om vluchtelingen op te vangen als ze naar Nederland komen. Velen van jullie hebben ook aangegeven geld te willen doneren. Uiteraard kunnen jullie dat overmaken naar bekende goede doelen als Stichting Vluchteling en Het Rode Kruis.

Jullie kunnen ook rechtstreeks de jongeren van SD-Platform steunen, waar de Foundation Max van der Stoel al 10 jaar lang mee samenwerkt.

De activisten van de jongerenorganisatie SD-Platform vragen om jullie steun. Velen zitten vast in bijvoorbeeld de hoofdstad Kiev, waar een omsingeling van Russische tropen dreigt. Velen hebben huis en haard moeten verlaten en zijn gevlucht naar gebieden, die nu nog iets veiliger lijken. Ze hebben behoefte aan concrete hulp en zetten zich in om de mensen in hun omgeving te helpen. Met jullie donaties kunnen zij eten, drinken, medicijnen, kleding, brandstof en beschermingsmiddelen kopen.

Wij zullen er als Foundation Max van der Stoel voor zorgen dat het geld snel op de goede plek komt. Wil je meer weten? Klik hier

Maak uw bijdrage over op: NL15 RABO 0394 5461 21, tnv: Foundation Max van der Stoel. Vermeld bij uw donatie: Hulp Oekraïne.

Met vriendelijke groet,
Arjen Berkvens, directeur Foundation Max van der Stoel

 

De FMS beschikt over de ANBI status, waardoor uw gift aftrekbaar is van de belastingen.