Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Afrikadag 4 april uitgesteld naar 27 juni i.v.m. COVID-19

Afrikadag 4 april uitgesteld naar 27 juni i.v.m. COVID-19

Ook wij moeten er helaas aan geloven. Met het verbod op evenementen met meer dan 100 mensen zijn wij genoodzaakt ook de Afrikadag op 4 april niet door te laten gaan. Maar no worries, de Afrikadag gaat, als de gezondheidssituatie dat toelaat, wel door op zaterdag 27 juni!

Nieuwe datum: 27 juni!
Wij hopen natuurlijk dat we met hetzelfde mooie programma deze nieuwe Afrikadag op 27 juni tot een groot succes kunnen maken. Het is onvermijdelijk dat het programma hier en daar moet worden aangepast, de komende weken gaan we hier mee aan de slag. We hopen rond 1 mei weer online te gaan met de ticketverkoop en een prachtig programma.

Bezoekers met kaartjes
Alle bezoekers met een kaartje voor de Afrikadag en / of Afreak van 4 april ontvangen zo snel mogelijk een terugbetaling van ons. Dit bedrag zal binnen een week op je rekening staan. Via www.afrikadag.nl/tickets kunnen bezoekers rond 1 mei opnieuw een kaartje kopen voor de Afrikadag op 27 juni. Heb je gebruik gemaakt van een vrijkaartcode? Mail ons dan even voor een nieuwe code.

Om volledig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de Afrikadag verzoeken wij iedereen om onze website goed in de gaten te houden. Voor aanvullende vragen kun je terecht bij info@afrikadag.nl of bellen naar 070 – 550 05 67.