Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Vrijwilligers gezocht voor de Afrikadag 2018!

Het leukste event van de FMS staat voor de deur! Op zaterdag 14 april vindt de jaarlijkse Afrikadag weer plaats, in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Met zo’n 1500 bezoekers, sprekers en vrijwilligers is dit het grootste publieksevenement over Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Dit jaar staat de Afrikadag in het teken van verandering en de kracht van activisme en burgerinitiatieven hierin. Naast de vele debatten, speeches en workshops van nationale en internationale organisaties, is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en vermaak tijdens het uitgebreide cultuurprogramma, met films, literatuur, kunst en muziek. Als klap op de vuurpijl vindt ’s avonds de zesde editie van “Africa at Night” plaats, de afterparty van de Afrikadag voor alle vrijwilligers, bezoekers en sprekers.

De FMS werkt daarom samen met allerlei partners en organisaties om de Afrikadag voor haar vrijwilligers, bezoekers en sprekers tot een succes te brengen. Het evenement kan echter niet georganiseerd worden zonder hulp van enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Dus ben jij een wonder met social media? Ben jij gastvrij en verwelkom je iedereen met een glimlach? Ben jij het technische wonder dat alle presentaties kan redden? Of ben jij een echte teamplayer die een team kan aansturen? En wil je deel uitmaken van het leukste FMS event van het jaar en tevens het grootste event over Afrika in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dus aarzel niet en meld je aan om de Afrikadag 2018 tot een groot succes te maken.

Wil je meer informatie ? Kijk dan verder op de website van de Afrikadag, of neem contact op met Remy van Aanholt via info@afrikadag.nl of 020-5512147. Meteen aanmelden? Dat kan hier.