Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Van goed doel naar goede lobby

Een speciale Afrikadag workshop!

Iedereen moet invloed kunnen uitoefenen op wetten en beleid. Niet alleen grote bedrijven, maar ook gewone burgers. Alleen wanneer iedereen zijn belang kan behartigen kunnen politici en bestuurders goede besluiten nemen. Helaas is het voor mensen zonder geld, tijd en ervaring lastig de weg te vinden in het politieke doolhof. Daarom helpt burgerrechtenorganisatie Kompass in samenwerking met Stichting Lobby Lokaal jou dichterbij de (lokale) politiek. Ben jij een lokaal initiatief, maatschappelijke organisatie of een bezorgde burger die zich inzet voor mensenrechten, kwetsbare groepen of sociale cohesie en worstel je met een lobbyvraag? Kom langs bij ons lobbyspreekuur en vertrek als burgerlobbyist!

Klinkt dit als wat voor jou? Maak dan tijdens de Afrikadag (op 14 april) gebruik van dit persoonlijke lobbyadvies! Schrijf je in voor de Afrikadag en mail naar info@afrikadag.nl om je aan te melden voor deze unieke kans! **

** Dit lobbyspreekuur vindt plaats in de Communityzaal in de tweede en derde ronde en is niet opgenomen in het reguliere programma op onze website. Laat bij je aanmelding via mail weten of je in ronde 2 of 3 wilt deelnemen! (Houd hierbij rekening met je aanmeldingen voor andere workshops). Mis deze kans niet!