Zoek op
Sluit dit zoekvak.

SPOKENWORD lunchprogramma Afrikadag

Tijdens de Afrikadag op 14 april hoef je ook tijdens de pauze je niet te vervelen. De soulfood, cocktail en poetry bar Labyrinth zal een lunch programma met spokenword organiseren.

Labyrinth heeft een passie voor heerlijk eten, drinken en spokenword. Vanuit deze 3 elementen wil Labyrinth mensen op betekenisvolle manier dichter bij elkaar brengen. Speciaal voor de Afrikadag zijn bezoekers welkom tijdens de lunch om een Labyrinth soulfood & spokenword evenement te ervaren. Van 12:45 uur tot 14:15 kunnen bezoekers van de Afrikadag genieten van een soulfood lunch en daarnaast luisteren naar zowel Engels als Nederlandstalige spokenword artiesten met een diepe connectie tot het Afrikaanse continent. Het thema van dit lunch evenement zal zich richten op Art, Activism and Africa. De artiesten waarmee Labyrinth samenwerkt zijn maatschappelijk geëngageerd en staan regelmatig op het podium en de meeste hebben een Afrikaanse achtergrond.

Je kunt tijdens de lunch een keuze maken uit jerk chicken met jollof rijst of paneer van spinazie & kikkererwten met jollof rijst (veganistisch). Schrijf je nu in op onze site en kies bij extra opties de tweede optie ´Ik maak gebruik van de lunch op de Afrikadag en betaal € 10,00 voor een lunchkaart´ en selecteer ´Lunch programma door Labyrinth´. Mis het niet! 

laby_goede_2.jpg

Get your ticket now!