Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Kom jij het FMS-team versterken?

We zijn weer op zoek naar stagiair(e)s! Heb jij affiniteit met internationale politiek en wil jij weten hoe het er bij een politieke organisatie echt aan toe gaat? Solliciteer dan nu voor een van de drie stageplekken die we aanbieden. 

Twee keer per jaar bieden wij verschillende stages aan van vier dagen in de week met een stagevergoeding van 375 euro per maand. Stuur ons een brief met je motivatie en een CV uiterlijk zondag 19 mei 2019. Als stagiair ga je werken in een internationale, politieke omgeving. We verwachten daarom dat je een goed politiek gevoel hebt en een open, communicatieve houding. Je bent in staat om efficiënt informatie te vergaren en deze, ook onder tijdsdruk, helder te verwoorden. Een goede beheersing van het Engels en organiserend vermogen zijn absoluut noodzakelijk. Verder ben je vaardig met het schrijven van (nieuws)artikelen en in staat om zelfstandig te werken. De stages lopen van 1 september 2019 tot en met 31 januari 2020.

We zoeken één stagiair “Democracy“, één stagiair “Lobby & Advocacy” en één stagiair “Research & Events“. Ben jij degene die we zoeken en kom jij vanaf september ons team versterken? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor één van de drie plekken! Kijk hier voor meer informatie!