Zoek op
Sluit dit zoekvak.

GEANNULEERD: Afrikadag 2020

Met pijn in ons hart zien wij ons ertoe genoodzaakt om de Afrikadag 2020 volledig af te gelasten. De aankondiging van 12 maart om de Afrikadag te verplaatsen van 4 april naar 27 juni blijkt te optimistisch te zijn geweest.

De situatie in Nederland en de rest van de wereld is zo verergerd dat het onmogelijk is om deze nieuwe datum aan te houden. Inmiddels is duidelijk dat alle evenementen in Nederland tot 1 juni worden geannuleerd. Over de mogelijkheden voor grotere evenementen later die maand blijft vooralsnog veel onduidelijkheid bestaan. Door die onduidelijkheid, en met het feit dat het plannen en organiseren van dit event samenkomst van collega’s en partners vereist, zijn wij genoodzaakt de Afrikadag ook op 27 juni te annuleren.

Politieke cafés in het najaar
Helaas betekent dit dat er in 2020 geen Afrikadag zal plaatsvinden. Wel hoopt de FMS in het najaar kleinschalige politieke cafés te organiseren over Afrikadag-gerelateerde onderwerpen. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dat kan via onze website of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bezoekers met kaartjes
Alle bezoekers met een kaartje voor de Afrikadag en / of AFREAK van 4 april hebben inmiddels een terugbetaling van ons ontvangen. Heb jij dit nog niet binnen of heb je hierover aanvullende vragen? Mail dan naar info@afrikadag.nl of bel naar 070 550 05 67.

Voor nu wensen wij iedereen het beste en een goede gezondheid toe. Natuurlijk hopen wij iedereen ook weer te zien in april 2021, tijdens een gloednieuwe Afrikadag in hopelijk minder spannende tijden. Tot dan!