Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Afrikadag ticketverkoop van start!

Koop nu je ticket!

De Afrikadag heeft weer een boordevol programma. Zo trapt Sigrid Kaag, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, tijdens de Grand Opening de dag af met een speech over inclusieve groene groei. Bezoek daarnaast de voorstelling ‘Pronk’ van Anouk Nuyens met een nagesprek met Jan Pronk himself, ga met schrijver Vamba Sherif in gesprek over ‘dekolonisatie van de geest’, laat je door een gids rondleiden in het Tropenmuseum of neem deel aan één van de meer dan 30 workshops.

Ook kun je genieten een veelzijdig cultuurprogramma, met een speciale editie van het iAfrica Film Festival en een literatuurprogramma van Boekhandel Athenaeum. Als klap op de vuurpijl sluiten we de dag af met de legendarische afterparty ‘Afreak’ in Desmet Studio’s. Hier kun je genieten van een heerlijk Afrikaans avondmaal en laten dj’s en live muziek je heupen gegarandeerd swingen. Vergeet dus niet je afterparty ticket toe te voegen bij het kopen van een Afrikadag kaartje!

Wil je graag met kind(eren) komen? Dat kan! Bij het kinderprogramma ‘Afrikadag for Kids’ zijn alle Afrikadagbezoekers van 4 tot 12 jaar met een kinderprogrammaticket welkom.

Wil je dit allemaal niet missen? Neem een kijkje naar het uitgebreide programma op www.Afrikadag.nl, stel je eigen programma samen en koop snel je kaartje voordat ze zijn uitverkocht. Tot 4 april!